Kus pa

Mijn vader is mei vorig jaar op 68 jarige leeftijd overleden, hij is jaren ziek geweest, hij had Alzheimer. Hij was erg reislustig en heeft veel van de wereld gezien. Deze zomer gingen wij op vakantie. Bij elke vakantie bezoek ik voor vertrek nog even de begraafplaats om mijn vader gedag te zeggen. Deze keer was me dat niet gelukt en vertrokken we zonder dag te zeggen. De begraafplaats ligt langs de weg en elke keer als we hier voorbij rijden toeteren we even. Zo ook deze keer. Ik was een beetje geëmotioneerd ook omdat ik geen gedag meer had gezegd. Plots zegt mijn man kijk nou. Precies op het moment dat wij langs de begraafplaats reden rijdt er een Duitse auto voor ons met kenteken KUS PA!! Dit kan toch geen toeval meer zijn! Mijn vader zegt ons nog even gedag via deze weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *