De Anner Award

Mijn zoon overleed toen hij in de afrondende fase van zijn studie zat. Hij belde zijn stageadres af omdat hij ziek was, maar werd nooit meer beter. Al eerder waren er problemen met zijn gezondheid. Net op kamers kreeg hij een hartstilstand, toevallig werd hij gevonden door een huisgenoot en kwam hij prima uit een reanimatie. Het maakte hem nog gedrevener om al tijdens zijn studie verschillende ondernemingen op te zetten. Nadat een bacterie zijn lichaam binnendrong lag hij honderd dagen op de intensive care. Hij overleed en kort erna is een studentondernemersprijs voor hem in het leven geroepen. Eerst werd die geheel georganiseerd door familie en vrienden, nu is de organisatie in handen van een groep studenten van de Hanzehogeschool die het bestuur vormt van Bussiness Match Groningen vormen. Zo mooi om te zien dat ook de jongere generatie studenten het erfgoed van onze zoon weer oppakt en op die manier zijn naam en en zijn ideeën ieder jaar opnieuw onder de aandacht van een nieuwe groep studenten brengt! De Award bestaat uit een geldprijs en een lantaren. Dit omdat Anners laatste bedrijfje duurzame verlichting verkocht. De lantaren op de foto is niet de Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *