Een reiger op bezoek bij de crematie

Mijn moeder overleed op 02-05-2014 en een paar dagen later was de crematie. Een vriendin van mijn moeder vertelde een reiger gezien te hebben bij de crematie. Zij had het gevoel dat dit mama was die even kwam kijken of het wel goed ging met haar meiden (mijn zusje en ik) en haar man. Na de crematie ben ik vaak reigers tegengekomen op momenten dat ik het moeilijk had. Als ik in mijn eentje wandel en ik voel me verdrietig over mama, dan zit er altijd wel een reiger tussen de bomen of bij het water. Voor mijn gevoel is dat mama die me even gedag komt zeggen en me wilt laten weten dat het wel goed komt. Hier haal ik een soort troost uit die ik niet van andere mensen kan krijgen. Het is dan net alsof mama toch nog een beetje bij ons is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *